Cam-Module CanalDigitaal

Cam-Module CanalDigitaal
Bestel
  • Beschrijving
  • Details en Specificaties

Let op:
Dit product bevindt zich (ook) in de catagorie "koopjes"
Wij willen u er op attenderen dat deze producten na aankoop niet retour kunnen worden gestuurd o.v.v. het retourrecht en dat opruiming ook echt opruiming is, tenslotte zijn daar de prijzen ook duidelijk naar

M7 Group - de eigenaar van CanalDigitaal en TV Vlaanderen -bracht eind 2013 deze nieuwe Common Interface-module op de markt. Wie in Nederland via CanalDigitaal met een CI-module naar betaalzender FOX Sports International wil kijken is op deze nieuwe module aangewezen, want het is de enige manier om de zenders zichtbaar te maken.

In de specificaties staat vermeld dat de module van de CI+ techniek gebruik maakt. Dat houdt in dat het voor de aanbieder onder bepaalde omstandigheden mogelijk is via de module restricties op aan de kijker op te leggen. Denk daarbij aan opnamebeperkingen of het blokkeren van de mogelijkheid om reclames door te spoelen.

Gelukkig is er geen reden voor ongerustheid. Hoewel de module van CI+ hardware gebruik maakt, is en blijft het een normale CI-module, dus zonder beperkingen. De provider kan namelijk aan fabrikant Kudelski aangeven of de CI+ techniek in de module ingezet moet worden, en M7 Group heeft ervoor gekozen om dit niet te doen.