Bestel
  • Beschrijving
  • Details en Specificaties

Voedingsadapter met 5 Volt output met een vermogen van 15 watt. De 8 verwisselbare power tips maken deze adapter geschikt voor veel verschillende apparaten.

uitgangstroom: 3A
vermogen: 15W max,.
kabellengte: 1.2m
afmetingen: 59.3 x 30.7 x 75.6mm

8 verwisselbare voedingsstekkers:
2.5 Mono
3.5 Mono
1.0 x 3.0mm
1.35 x 3.5mm
1.7 x 4.0mm
2.1 x 5.0mm
2.5 x 5.0mm
1.5 x 5.5mm

Let bij het aansluiten van de plug op de polariteit! (+/-). Controleer welke polariteit de te vervangen adapter heeft. In vele gevallen wordt de polariteit ook het apparaat aangegeven. Zorg altijd dat de polariteit van de adapter overeenkomt met die van het apparaat. Een adapter met een foutieve polariteit kan schade toebrengen aan het aangesloten apparaat.

Met dit symbool wordt de polariteit aangegeven:


Het symbool geeft in dit geval weer dat het grootste metalen gedeelte van de plug de + is en het kleinste metalen gedeelte de – is. Dit symbool vindt u op de adapter, de plug en het apparaat. Let erop dat u de plug op de juiste manier aansluit op de adapter en daarmee de juiste polariteit realiseert.

Let op:
Dit product bevindt zich in de catagorie "koopjes"
Wij willen u er op attenderen dat deze producten na aankoop niet retour kunnen worden gestuurd o.v.v. het retourrecht en dat opruiming ook echt opruiming is, tenslotte zijn daar de prijzen ook duidelijk naar